Evolio Neura – tabletă românească cu Android 3.0

Firma românească Evolio anunţă lansarea tabletei Neura, supranumită chiar de către producători, fără urmă de modestie, “Ucigaşul de iPad”.

Tableta Evolio Neura se laudă cu procesor Tegra 2 dual-core de 1Ghz, ecran capacitiv de 9.7″, memorie de 16GB extensibilă prin microSD, 1GB RAM şi opţiune de model cu 3G. Clipul de prezentare de la firma producătoare, mai jos:

Acum, nu ştiu ce să zic despre toate lucrurile cu care se laudă producătorii – singurele avantaje faţă de HANNSpad sunt, cel puţin pe hârtie, nişte mufe în plus şi încă 512MB RAM. În rest, acelaşi procesor, acelaşi Android şi vreo 500 de lei în plus la preţ. Bine, asta ca hardware, căci – cel puţin din clipul de mai sus – observ o grămadă de avantaje software, cum ar fi Android Market, homescreen personalizabil şi aplicaţii localizate pentru România. Aşteptăm, însă, cu nerăbdare apraiţia tabletei pentru a o putea vedea cu ochii noştri şi atinge cu degetele noastre înainte de a ne forma o părere vehementă despre ea.

Evolio Neura va fi lansată cu Android 2.2 “versiunea pentru tablete” şi va fi upgradată la Honeycomb 3.0 “cel mai probabil în septembrie”. Lansarea este programată pentru data de 25 iulie, la preţurile de 1499 lei pentru varianta WiFi şi 1899 lei pentru varianta WiFi+3G.

Comments
  1. A Reader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *