Hannspree HANNSpad

Concluzii

La început am fost dezamăgit, părându-mi că sunt îngrădit în această interfaţă. După câteva zile, în care tableta a stat uitată pe birou, însă, am luat-o la “tunat”. Cu chiu, cu vai, am pus pe ea Market, am pus Gmail şi LauncherPro, iar experienţa s-a schimbat total.

Dintr-o dată m-am aflat într-un mediu cunoscut mie, mult mai liber. Chiar şi cu micile incompatibilităţi dintre interfaţă şi LauncherPro, am deblocat puterea adevărată a tabletei şi am început să o îndrăgesc din ce în ce mai tare şi să descopăr lucruri noi despre ea în fiecare zi. E o reală plăcere să te joci pe ea, să navighezi sau chiar să-ţi controlezi computerul prin TeamViewer. E o reală plăcere să citeşti de pe ea, chiar şi PDF-uri scanate (am avut norocul să o am pe mână chiar în timpul sesiunii).

La banii ăştia poate fi o primă tabletă potrivită cuiva care nu-şi permite una de peste 2000 de lei. Eu, personal, nu mi-aş lua-o aşa cum este acum, pentru că ştiu exact ce mofturi am de la un gadget. Dacă, însă, ar apărea ROM-uri custom sau update la Android 3.0 pentru ea, aş fi primul care şi-ar cumpăra-o, pentru că hardware-ul e, într-adevăr, foarte puternic.

Se găseşte la evoMAG, la preţul de 1099 lei.

Comments
 1. Razvan
 2. Ovidiu Sîrb
 3. stopper
 4. Ovidiu Sîrb
 5. stopper
 6. Ovidiu Sîrb
 7. zwk
 8. catalin
 9. catalin
 10. aris
 11. marius
 12. aris
 13. cristy
 14. zhen
 15. iphone行動電源
 16. Neonet
 17. Tessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *