Grim Fandango disponibil pe Android, destul de scump cât să te gândești de două ori înainte să îl cumperi

grim-fandango-remastered-screen-1-620x

Versiunea remasterizată a clasicului Grim Fandango, lansată acum câteva săptămâni pe PC, a fost lansată astăzi și pe Android. Jocul îl urmărește pe Manny Calavera, un agent de vânzări al unei firme de turism din Lumea de Apoi, în încercarea lui de a prinde un client mare, pentru a se putea “pensiona”, mai precis pentru a se putea bucura de binemeritata odihnă veșnică.

Jocul e excelent cu o poveste bine construită, cu personaje amuzante și bine conturate, însă am emoții legat de succesul acestuia acum, la 17 ani de la lansarea versiunii originale, din cauza prețului ridicat cerut pentru a-l descărca (în momentul în care scriu aceste rânduri, Grim Fandango costă 50 de lei în Play Store) și al gameplay-ului oarecum greoi și învechit. În plus, jocul măsoară 3.2GB, destul de mult pentru spațiul de stocare al multor telefoane chiar și de generații mai noi.

Oricum, trecând peste impedimentele astea, jocul merită încercat, chiar dacă nu acum, ci la o viitoare reducere de preț. Se găsește în Play Store, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *