Hungry Shark – part 2

Astăzi, fiind ziua Crăciunului, am primit cu colinda. Cititorul nostru Alex Bartiş ne-a trimis primul guest post din scurta (deocamdată) istorie a Fandroid.ro, fiind şi primul review de joc Android. Lectură plăcută!

Compania britanica Future Games of London, bazata pe crearea jocurilor pentru terminale mobile, a lansat zilele astea Hungry Shark – part 2 pentru platforma Android. Jocul a venit in continuarea succesului lansat in luna august.

De baza, jocul este un “eat-em up RPG”, gamerul intrand in pielea unui pui de rechin, ce are ca singur scop sa nu moara. HUD-ul este constituit din cateva elemente cheie: un life-bar ce scade continuu, ce se umple cand mananci, un boost-bar, un timer si un scor.
Este constituit din doua harti: una noua, sau la alegere, cea din primul joc. Grafic este foarte reusita pentru un joc mobil, iar diversitatea zonelor este foarte interesanta. De la plaje, pana la pesteri subagvatice si zone polare, veti gasi toate soiurile de pesti care sa va tina de foame la micul dejun, pranz sau cina. Iar pentru ecologisti, veti putea sa va razbunati pe pescari, scafandri, innotatori in zone interzise, si chiar un baron al petrolului. Ce a adaugat partea a doua interesant este aparitia unui boss: The Giant Grab! In plus, efectele vizuale, precum baltile de sange si exploziile, sau cele auditive precum tipete sau sunetele de sub apa sunt foarte misto.
Controlul il veti invata in 10 secunde, fiind bazat doar pe miscarea telefonului, si uneori la atingerea display pentru obtinerea boost-ului de viteza.

Jocul il gasiti in varianta Lite pe Android Market, dar sunteti limitati la un singur nivel, cel nou, si se intrerupe la top score de 12,500. El poate fi cumparat de pe situl producatorului.

http://www.youtube.com/watch?v=wAyZ1czDm_U

Preţ: 5.14$, variantă “lite” gratuită
Site oficial | Link Appbrain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *