Nivele noi pentru Angry Birds şi Angry Birds Seasons!

Săptămâna aceasta vine cu două update-uri pentru jocul nostru preferat, Angry Birds, plus varianta lui “de sezon”, Angry Birds Seasons.

Angry Birds primeşte 30 de nivele noi, cu tematica Vestului Sălbatic (o lume nouă, denumită Ham’em High), plus un mod “light”, care permite rularea (mai) fluidă a jocului pe telefoane mai slabe. Partea bună e că pe Wildfire-ul meu se mişcă, activând acest mod, fără cusur. Partea proastă e că, cel mai probabil dintr-o eroare, jocul nu mai este disponibil în Market nici pe HTC Wildfire-ul meu, nici pe HTC Magic-ul prietenei, în ciuda faptului că mai bine de atât nu s-a mişcat niciodată, fiind nevoit să-l instalez prin alte metode :). Modul “light” oferă aceeaşi grafică a elementelor interactive (păsări, porci, elemente ale mediului înconjurător), însă anulează fundalurile cu peisaje, care aparent mănâncă destul de mult procesor.

Dacă aveţi deja instalat Angry Birds, e necesar doar un update din Market. Dacă nu aveţi instalat, se instalează gratuit direct din Market.

Cât despre Angry Birds Seasons, acesta e schimbat încă de la început, adică de la iconiţa jocului: aceasta nu mai este o pasăre cu căciulă de Crăciun, ci o pasăre cu fundiţă roşie şi inimioare roz în spate. Update-ul vine cu 15 nivele noi cu ocazia Valentine’s Day, update-ul aducând o lume nouă, denumită Hogs and Kisses pline de inimioare şi de elemente roz. De asemenea, există (pe lângă nivelele bonus de la Golden Eggs) trei nivele bonus accesibile cu condiţia să dai “Like” la Angry Birds pe Facebook. Ce mi se pare surprinzător este că versiunea Seasons nu vine cu modul “light” despre care scriam mai sus, deşi mi s-ar fi părut logic să fie aşa.

La fel ca în cazul Angry Birds, Seasons se descarcă gratuit din Market sau prin update, în cazul în care îl aveţi deja instalat.

Comments
  1. Emi
  2. Ovidiu Sîrb
  3. Robert.C
  4. Bratu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *