Pac-Map

Pac-Map e ultima găselniţă în materie de jocuri pentru telefoanele mobile. După cum probabil că aţi dedus din nume, are ceva de-a face cu Pac-Man. Dar ce?

Ei bine, e ca Pac-Man, doar că pe o hartă reală. În teorie, se joacă din maşină, cu telefonul pus pe bord, însă eu l-am încercat ca pieton, pentru că mi se pare mult mai puţin periculos aşa 🙂

Practic, telefonul îţi citeşte poziţia exactă prin coordonate GPS, apoi te pune pe o hartă Google Maps, iar pe străzi pune (virtual, evident) biluţe galbene pe care trebuie să le “mănânci”, exact ca în Pac-Man. Nu pot lipsi nici faimoasele fantome de care fuge Pac-Man!

Momentan, jocul a fost lansat în versiune beta, aşa că are nişte mici probleme, cum ar fi că, după ce îl opreşti, GPS-ul rămâne pornit, trebuind închis manual; sau că nu ştie să ţină ecranul aprins chiar şi când nu sunt cu degetele pe el. În afară de astea, însă, jocul e promiţător, perfect pentru primăvara care urmează, perfect şi pentru nişte ture cu bicicleta prin oraş. Dacă îi mai pun dezvoltatorii şi un modul “pieton”, cu puncte mai apropiate unul de altul, şi/sau multiplayer, Pac-Map are şanse să devină unul dintre cele mai mişto jocuri Android vreodată.

Preţ: gratuit
Se descarcă din Market, căutaţi “PacMap”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *