Reclame oficiale la Sony Ericsson Xperia PLAY şi Motorola XOOM

Săptămâna trecută a venit cu două reclame mişto pentru două dispozitive Android şi mai mişto: telefonul-consolă Sony Ericsson Xperia PLAY şi tableta-minune Motorola XOOM.

Sony Ericsson Xperia PLAY e primul telefon cu Android dedicat gaming-ului mobil – carcasa sa glisantă dezvăluie nu o tastatură QWERTY, ca restul modelelor, ci… un controller ca cele de console, aducând telefonul aproape de experienţa PlayStation Portable – fiind, de altfel, numit de către SE chiar “primul telefon Playstation”. În 2 februarie, Sony Ericsson a lansat şi reclama oficială (şi foarte sinistră) pentru acest model:

http://www.youtube.com/watch?v=M4lxuoGgbxs

Motorola XOOM e un produs revoluţionar: este prima tabletă cu Android “Honeycomb” 3.0, un sistem de operare creat cu tabletele în minte (deşi există zvonuri cum că unele dintre avantajele Honeycomb vor fi disponibile şi pe telefoane). Tableta va beneficia de specificaţii high-end: ecran capacitiv de 10.1″, procesor dual-core, cameră HD, putere de redare HD, port HDMI etc. Reclama ce urmează a fost prezentată în premieră ieri, la SuperBowl-ul ţinut în SUA; pe Internet umblă vorba că ar copia/ar fi inspirată de Apple – 1984, însă nu văd nicicum elementele comune:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *